Péterfy Bori a válásáról: Egyedül nevelem a gyerekem, a családról alkotott illúzióim szertefoszlottak

Péterfy Bori nem titkolja, hogy munkamániás, nem sok szabadideje van, annyit dolgozik.

Imádom a munkám és jó feladatok találnak meg, ráadásul pont egy olyan élethelyzet közepén vagyok, amikor magamra jut a legkevesebb idő – annyi mindent kell most megoldanom! A színpad az, ami feltölt, a színpadon jobban elboldogulok, mint a való életben

– nyilatkozta az Éva magazinnak a színész-énekesnő, aki úgy érzi, magánélete kibillent az egyensúlyból.

Egyedül nevelem a gyerekem lassan egy éve, és sok olyan problémával szembesülök, amitől meginog az önbizalmam. A családról alkotott illúzióim mára szertefoszlottak, pedig azt hittem, jól megy nekem a családi élet. Hogy elváltam, egy másik magánéletet kell felépítenem, de még keresem az utat, és hozzá az önbizalmat. Alapvetően is jellemző rám, hogy napi szinten változik, mennyire vagyok elégedett magammal

– mondta el. Péterfy Bori volt férje Merényi Dávid fotós, akitől 2022-ben vált el.

A színész-énekesnő 2011-ben, negyvenévesen lett édesanya. Az interjúban elárulta: kisfia, Doma érkezése a legharmonikusabb korszakában történt.

Próbáltam a színészetet, a zenekart és a családot egyszerre tolni, mellettük szuper nőnek és társnak maradni, és azt éreztem, hogy jól csinálom. Az ilyen boldogság közepette esik meg gyakran, hogy az élet közbeszól. Hiába próbálkozol, hogy ne ronts el semmit, ha nem te, akkor az élet veszi el.

The post Péterfy Bori a válásáról: Egyedül nevelem a gyerekem, a családról alkotott illúzióim szertefoszlottak first appeared on 24.hu.