Impresszum

Vissza a Kezdőlapra

A hiresztel.hu honlap teljes mértékben politikai ideológiáktól és pártoktól mentes hírportál. A hírek sorrendjének kialakítását a rendszer automatikusan generálja, frissíti, nincs prioritás.

A Szolgáltatás célja objektív, széleskörű és naprakész tájékoztatás nyújtása a világ eseményeiről – az Interneten fellelhető, hírekhez kapcsolódó olyan egyéb kiegészítő tartalmakat is beleértve, mint a hír megértését segítő információk, a hírrel kapcsolatos áruk és szolgáltatások, valamint a hír több forrásból történő ismertetése – témakörök szerinti és/vagy egyéb kategorizálás mentén. A Szolgáltatás Felhsználási feltételeinek tartalma a linkre kattintással megtalálható.

Az adott hírek egy – közös megegyezéssel létrejött – partneri megállapodás, jóváhagyás keretében valósul meg, melyek a Források pontban megtekinthetőek.

Aki kirekesztő (vallási, nemi, politikai, ideológiai) nyilatkozatot tesz a honlap tartalmát illeően, vagy politikai nézeteket megosztó, lejárató hírverést folytat honlapunk ellen, az ellen büntetőeljrást indítunk.

Célunk: egy valóban független, minden oldalnak teret adó szabad véleménynyilvánítás a sajtószabadság égisze alatt.

Bővebb információkat az Adatvédelmi és Adatkezelési irányelvek és a Felhasználási feltételek tartalmaznak

Webhttps://hiresztel.hu/
Email:info@hiresztel.hu
Cím: 1116 Budapest, Pf.1.
Szolgáltató: a cweb.hu Tárhely és Domain Szolgáltató
Adószám: bejegyzés alatt
Cégjegyzékszám: bejegyzés alatt
Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Vissza a Kezdőlapra