Arra kéri látogatóit egy brit napraforgófarm, hogy ne vetkőzzenek meztelenre

„Szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy családbarát terület vagyunk, ezért arra kérjük látogatóinkat, hogy tartsák magukon a ruháikat. Egyre több jelzést kapunk, hogy aktfotózások zajlanak nálunk, és nem szeretnénk, ha ilyesmi történne nyitvatartási időben” – írta ki Facebook-oldalára egy brit gazdaság.

Az anglia déli partjainál fekvő Hayling szigeten működő Stoke Fruit Farmot egy testvérpár, Sam Wilson és Nette Petely üzemelteti. A 350 hektáros gazdaságot, melyen többek között búzát, hüvelyeseket, burgonyát, tököt, kukoricát és természetesen napraforgót termesztenek, a nagyapjuk alapította.

Wilson a CNN-nek elmondta, korábban is történtek hasonló dolgok, de az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a meztelen fotózások a gazdaságban. Csak az elmúlt hónapban hatról szereztek tudomást a tulajdonosok. Mivel több esetnek gyerekek is tanúi voltak, Wilsonék úgy döntöttek, vetkőzést tiltó táblákat helyeznek ki a farmon.

A férfi elárulta: hat évvel ezelőtt ültetett először napraforgókat a templom köré, ahol a feleségével az esküvőjüket tartották. Úgy tervezték, hogy a növények a nagy napjukra virágba borulnak, de valamit elszámoltak, a virágok csak később nyíltak ki.

Wilson és a felesége már a nászútjukon voltak, amikor a férfi nővére telefonon elmondta nekik, hogy kinyíltak a napraforgók és az emberek egyszerűen megőrülnek értük. Az ország távoli részeiből is hajlandók odautazni csak azért, hogy fotókat készítsenek, amiket aztán feltölthetnek a közösségi médiába.

Wilson és a nővére ezt követően nyitották meg látogatható napraforgóföldjüket, ahol mintegy ötven hektáron, nagyjából kétmillió napraforgó várja az érdeklődőket.

The post Arra kéri látogatóit egy brit napraforgófarm, hogy ne vetkőzzenek meztelenre first appeared on 24.hu.