A gyönyörű modell agyonlőtte családját

Egy vagyont elköltött a gyönyörű webmodell szexuális szolgáltatásaira, aztán agyonlőtte az egész családját

Grant Amoto
Vagyont költött a gyönyörű modell szexuális szolgáltatásaira

A harmincéves Grant Amoto ellen 2019 augusztusában emeltek vádat, miután kiderült, hogy az anyját, az apját és a testvérét megölte. Az után került konfliktusba a családjával, hogy 200 000 dollárt lopott tőlük. A pénzt egy bolgár webkamerás modell szolgáltatásaira költötte el. Amikor mindez kiderült, az apja kitagadta otthonról; Grant ekkor lőtte le őket.

A család élete idillien nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnt,
A FOTÓKON EGY SZERETŐ CSALÁD KÖSZÖNT VISSZA.

A három testvér között rendkívül szoros volt a viszony, különösen igaz volt ez Codyra és Gantra, akik nemcsak testvéreknek, de legjobb barátoknak is tekintették egymást, a kis korkülönbség miatt.

Ám egy napon minden megváltozott.

Grant és Cody mindketten ápolóként dolgoztak, egészen addig, amíg
GRANTOT AZZAL VÁDOLTÁK, HOGY LOPOTT, ÉS NEM MEGFELELŐEN ADAGOLTA A GYÓGYSZERT A BETEGEKNEK. KIRÚGTÁK A MUNKAHELYÉRŐL, LETARTÓZTATTÁK, ÉS NYOMOZÁS INDULT ELLENE.

A vádakat később ejtették. Cody 8000 dollárt fizetett fivére ügyvédjének.

Ám a látszólagos szerencse ellenére Grant egyre inkább visszavonult és magába zárkózott, szabadideje nagy részét egyedül töltötte a szobájában, hol filmezett és videojátékokkal játszott. Legalábbis a családja ezt gondolta róla.

Ám Grant

NEMCSAK JÁTSZOTT, HANEM PORNÓT IS NÉZETT, MIKÖZBEN BELESZERETETT EGY SILVIE NEVŰ BOLGÁR WEBKAMERAMODELLBE. ÉJSZAKÁNKÉNT LEGALÁBB NÉGY ÓRÁN KERESZTÜL BÁMULTA A GYÖNYÖRŰ, HOSSZÚ, SÖTÉT HAJÚ NŐT, AKINEK EGZOTIKUSSÁGÁT FOKOZTA A KELET-EURÓPAI DIALEKTUSA.

Azonban az oldal, amelyekről Grant nézte a nő videóit és chatelt vele, fizetős volt, így

ÉJSZAKÁNKÉNT AKÁR 2500 DOLLÁRT IS KÖLTÖTT ARRA, HOGY LÁTHASSA.

Hogy soha ne kelljen lemondania róla, gazdag, sikeres embernek adta ki magát a neten. Miután fokozatosan egyre inkább beleszeretett a nőbe,

FEHÉRNEMŰKET, SZEXJÁTÉKOKAT ÉS PÉNZT KÜLDÖTT NEKI A SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT CSERÉBE. VÉGÜL ODÁIG FAJULT A DOLOG, HOGY 200.000 DOLLÁRT LOPOTT ÖSSZE

szüleitől, testvéreitől és még több rokonától, hogy kedvére finanszírozhassa szexuális függőségét.

Végül a család rájött, megelégelte a dolgot, és elvonóra küldte Grantot, akit azonban heteken belül kiengedtek, és kezdődött minden elölről.

Amikor Grant hazatért,

CSALÁDJA AZZAL FOGADTA ŐT, HOGY MEG KELL SZAKÍTANIA MINDEN KAPCSOLATOT A NETES MODELLEL, GRANTNAK AZONBAN Ő VOLT A MINDENE. ÚJRA LOPNI KEZDETT, MÉG A TESTVÉREITŐL IS, MÍG 2019. JANUÁR 24-ÉN APJA KÖZÖLTE VELE, HOGY CSOMAGOLJON ÖSSZE ÉS HAGYJA EL AZ OTTHONÁT.

Ám ahelyett, hogy megtette volna, Grant agyonlőtte családját.

Az anyjával kezdte.

MIKÖZBEN AZ ASSZONY A SZÁMÍTÓGÉPNÉL DOLGOZOTT, A FIA MÖGÉ LOPAKODOTT ÉS FEJBE LŐTTE. AMIKOR APJA HAZAÉRKEZETT, GRANT MÖGÉ LOPÓZOTT A KONYHÁBAN, ÉS KÉTSZER MEGLŐTTE A FEJÉN; FIVÉRÉT, CODYT PEDIG AZ AJTÓ ELŐTT LŐTTE LE.

A jelenetet úgy rendezte meg, mintha egy külső fél támadt volna rájuk, majd a gyilkosság után egy motelbe menekült, ahol a rendőrök rátaláltak és kihallgatták.

GRANT ÁRTATLANNAK VALLOTTA MAGÁT, DE A BÍRÓSÁG NEM HITT NEKI, ÉS ÉLETFOGYTIGLANI BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK
– írja a DailyStar.

FORRÁS: SEMINOLE COUNTY SHERIFF’S OFFICE – Sylvia Ventsislavova

forrás: origo